Сите настани

Има 9 настани

20
Фев
2017
Обука - Основи на Академското истражување

Основи на Академското истражување

Град: Skopje, Macedonia (FYROM)
Основи на Академското истражување!
16
Апр
2018
Сет обуки за Иновативна Компанија

Креативност и иновации - Новите мерки на конкурентност

Град: Skopje, Macedonia (FYROM)
Креативност и иновации – новите мерки на конкурентност! (Знаење за информирани одлуки!) Обука наменета за [...]
23
Апр
2018
Сет обуки за Иновативна Компанија

Управување со процесот на воведување на иновации

Град: Skopje, Macedonia (FYROM)
Управување со процесот на воведување на иновации – [...]
07
Мај
2018
Сет обуки за Иновативна Компанија

Маркетинг и Иновации – како до совршен спој на нов производ!

Град: Skopje, Macedonia (FYROM)
Маркетинг и Иновации – како до совршен спој на нов производ! Знаење за информирани одлуки! Обука наменета за [...]
12
Мај
2018
Обука - Основи на Академското истражување

Основи на Академското истражување

Град: Skopje, Macedonia (FYROM)
Основи на Академското истражување!
19
Мај
2018
Обука - Основи на квантитативно истражување

Основи на квантитативно истражување

Град: Skopje
Основи на квантитативно истражување!
20
Мај
2018
Обука - Основи на квалитативно истражување

Основи на квалитативно истражување

Град: Skopje
Основи на квалитативно истражување!
21
Мај
2018
Обука - Основи на Истражувачки методи

Основи на истражувачките методи во бизнисот

Град: Skopje
Основи на истражувачките методи во бизнисот!
26
Мај
2018
Обука - Обработка на податоци од истражување и нивна презентација

Обработка на податоци од теренски истражувања и нивна презентација

Град: Skopje, Macedonia (FYROM)
Обработка на податоци од теренски истражувања и нивна презентација!

Powered by iCagenda